Ühest hädast teise: Lõuna prefektuur läks appi kempsu kinni jäänud mehele

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Sel nädalavahetusel, laupäeval vastu pühapäeva sai Lõuna prefektuur kummalise kõne hädaliselt mehelt, kes oli kempsu kinni jäänud. Aga – kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem!

«Saime täna öösel väljakutse mehelt, kes rääkis, et on kuskil vana maja trepikojas WCs luku taga ja kuidagi välja ei pääse. Hüüdis mis ta hüüdis, aga keegi appi ei tulnud. Hästi läks, et telefon oli tähtsatele toimingutele kaasa võetud. Hädaabikõne, kuigi häda juba tehtud, oli jätkuvalt päevakorras,» kirjutab prefektuur oma Facebooki-lehel.

«Tol hetkel oli patrullidel väljakutseid vähem. Nii sai tee peal läbi käidud kohast, kus mees oli. Selgus, et lukukeel oli katki läinud ja nii mees ühest hädast järgmisse sattuski. Uks saadi lahti ja mees välja värske õhu kätte,» vahendas politsei.

Seekord oli sedapidi, aga keegi jääb luku taha, siis tasub kedrata telefonist enne läbi nende inimeste numbrid, kes kiirelt aidata saaks, paneb politsei südamele. «Politsei ja teised operatiivjõud, iseäranis kiiretel nädalavahetustel, jõuavad appi üksnes neile, kes päriselt ohus ja hädas,» lisas politsei selgituseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles