Teadus avitab: tosinkond tõestatud märki, et mees hakkab sinusse armuma

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Mida ta küll tunneb? Võib olla keeruline aru saada, mis teise inimese hinges toimub. Kui sa ise oled mehesse armumas, põled sa ilmselt soovist teada, kas ta tunneb sama.

Õnneks tuleb teadus appi ning siin on märgid, et mehel on tõesti sinu vastu tekkimas tõsised tunded, kirjutab BestLife, pannes kokku erinevate psühholoogide ja uuringute teadmised.

  1. Ta küsib tuleviku kohta. Kui ta küsib, kas sa tahad lapsi või abielluda, siis ei tähenda see automaatselt, et ta sama tahab, kuid tuleviku kohta uurimine näitab teatavat intiimsust. Ta ilmselt võtab sind juba nii tõsiselt, et tahab teada, kas teie pikemaajalised väärtused ühtivad.
  2. Ta vaatab sulle pikalt otsa. Vaata, kus on mehe silmad! Kui mees on armunud, siis ei suuda ta sulle otsa vaatamata pikalt olla. Kui ta aga pigem kiikab su keha, viitab see seksuaalsele huvile.
  3. Ta paneb su esikohale. Kas ta laseb alati sul valida restorani või pakub, et jookseb ise poodi, kui sul on isu suitsujuustu järele? Seda nimetatakse hoolivaks armastuseks, mis näitab, et mees on sinusse armumas ja teeks sinu heaks mida tahes.
  4. Kui sa naerad, tema naerab. Mehed kasutavad huumorit, et naise huvitatusest aru saada. Mida rohkem naine naerab, seda huvitatum ta on. Kuid märksa põnevam on see, et mida rohkem paar koos naerab, seda tugevam on nendevaheline keemia.
  5. Ta avaldab endast intiimseid üksikasju. Intiimsus ei tähenda ainult seksi, kuigi seks on intiimsuse üks oluline osa. Intiimsus aga tähendab ka, et sa paljastad pisiasju, mida sa kellelegi teisele ei ütleks.
  6. Sa tunned, et teie südamed tuksuvad samas rütmis. Ühest uuringust selgus, et kui paarid veedavad koos aega, siis nende südame- ja hingamisrütm läheb kiirelt sünkrooni.
  7. Ta on viimasel ajal optimistlikum. Üks uuring näitas, et õnnelikus suhtes olemine vähendab inimeste negatiivsust. Nii et kui ka temal on viimasel ajal klaas pidevalt pooltäis, siis tunneb ta ilmselt end sinuga veedetava tuleviku osas kindlalt.
  8. Ta investeerib teie suhtesse aega. Inimesed pühendavad suurema tõenäosusega suhtele, kui nad on partneriga rahul, arvavad, et ta on alternatiividest parem ja hindavad, et on juba suhtesse investeerinud. See ei kõla üleliia romantiliselt, aga kui mees veedab sinuga palju aega, siis see «investeering» näitab, et oled talle tähtis.
  9. Ta kasutab pidevalt sõna «meie». Tugevad paarid näevad end tiimina, mitte vaid üksikisikuna. Sa hakkad seda aina enam verbaalselt kuulma – sõna «meie» ilmub tema sõnavarasse.
  10. Ta läheb sinu nimel mugavustsoonist välja. Me ei pea siin silmas, et sa peaksid püüdma teda muutma, kuid muutus on suhete loomulik osa. Värskes suhtes kipuvad partnerid endast uusi külgi avastama ja proovima uusi asju. Nii et pane tähele, kui ta panustab aega asjadesse, mida sina naudid.
  11. Ta ei korista enda järelt. Jah, kõlab tüütult, kuid see võib olla hea märk! Suhet alustades me näitame enda parimat versiooni, kuid mida aeg edasi, seda rohkem näitame me enda tõelist palet. Selleks võib olla ka tõsiasi, et ta pole ülemäära huvitatud koristamisest.
  12. Sa oled juba temasse armunud. Hea uudis: vastamata armastust kogeda juhtub märksa väiksema tõenäosusega kui vastupidine olukord. Ühest uuringust selgus, et armunud naisi armastatakse vastu suurema tõenäosusega kui armunud mehi. Siin on mitu võimalikku põhjust – ehk on naised valivamad selles osas, kellele nad armastust avaldavad. Nii et kui sa oled kõrvuni armunud ja mõtiskled, kas ta võib sama vastu tunda, siis on suur tõenäosus, et vastuseks on jah.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles