Mikrolõikus neile, kes tahavad pikki juukseid kasvatada

Naine
Copy
Blumarine
Blumarine Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures

Pikad juuksed ei kasva üleöö. Vastupidi: lopsakas lakk nõuab palju kannatlikkust. Eriti masendav on siis, kui juuksuris võetakse juukseotste piiramisel veidi rohkem kui paar millimeetrit maha. Selle vältimiseks rakendatakse nüüd uut tasandavat tehnikat, mille nimeks on Micro Trim.

Õigupoolest on heal lapsel mitu nime — lõikust, mis tegelikult polegi lõikus, kuna kärbitakse pigem vaid kuivi, lõhenenud ja katkiseid kohti 6 kuni 12 mm ulatuses, nimetatakse ka Baby Trim'iks või Mini Trim'iks. Olemasolevat juukselõikust ei muudeta.

Teine erinevus tavalisest juukselõikusest on see, et juukseid lõigatakse kuivalt. Nii näeb juuksespetsialist otsemaid, millised kohad pole enam heas seisus. Näiteks kui otsad on tänu hooldusele ja harvale koolutamisele-föönitamisele veel igati korras, siis ei lõigatagi midagi lühemaks.

Juuksed paistavad palju siledamad ja tervemad välja — aga ei ole lühemad. Seevastu tuleb käia tihedamini juuksuris, sest vaid nii saad sa hoida neid tõesti ilusate ja tervetena. 

Nii saad ergutada juuksekasvu

Hea juuksekasv ei ole nagunii pikkuse küsimus — see mängib rohkem visuaalset rolli, kirjutab Elle. Palju otsustavam osa on tervel peanahal, mille heaolu ja hingamist ei tohiks takistada ükski tootejääk, nagu näiteks juukselakk.

Peanaha hooldamiseks tuleks kord nädalas puhastav peanaha-peeling teha ja šampoon alati korralikult sisse masseerida. See stimuleerib peanahka ja ergutab verevarustust. Tõhusad on ka spetsiaalsed massaažiharjad, millel on ekstra tugevad harjased. 

View this post on Instagram

100 Days of Fabulous Hair Day 13 Next tip to get LONG, HEALTHY HAIR. Tune in every day to get them all. Get micro/mini trims frequently. You don’t always need much more than this if you get them often enough. If you already have strong, healthy hair, you may not need as many trims. All hair grows. You know this because otherwise you wouldn’t have roots that show (more apparent with coloured hair & grey especially). The issue is at the ends. They split and break off which makes it feel like your hair doesn’t grow. These mini-trims allow you to keep the length and keep it looking it’s fullest & healthiest. #salonvibesaskatoon |#findyourvibe | #100daysoffabuloushair |#paulmitchell | #minitrims |#microtrims | #haircut |#preventsplitends |#preventbreakage

A post shared by Salon Vibe | YXE Hair Salon (@salonvibesaskatoon) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles