Mehed, ärge hõõruge oma peenist hambapastaga

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Arvasid, et see on midagi sellist, mida pole vaja isegi öelda? Nähtavasti siiski on. Usu või ära usu, aga seal väljas on mehi, kes hõõruvad oma peenist hambapastaga kokku, lootes niimoodi voodis kauem vastu pidada.

Antud «trikki» reklaamitakse nii Youtubes, Redditis kui ka mitmetes teistes kanalites. Mees nimega Jose Barber väidab näiteks, et hambapastaga peenise masseerimine aitab vältida enneaegset seemnepurset ja ravib erektsioonihäireid. Jose sõnul kestab tema juhendeid jälgiv mees voodis lausa 30 minutit kauem.

Olgu öeldud, et puuduvad igasugused tõendid, mis toetaksid mõtet nagu aitaks hambapasta orgasmi edasi lükata ja peenist kauem erekteerununa hoida. Selle asemel põhjustab see tõenäoliselt ärritust ja põletustunnet - nii sinul kui ka sinu seksuaalpartneril.

Ka farmatseut James O'Loan ei soovita kellelgi seda murettekitavat «hambapasta tehnikat» proovida, sest tema väitel ei ole sellest enneaegse ejakulatsiooni või erektsioonihäirete vastu võitlemisel mingit kasu. «Hambapastas olevad piparmündiõlid ja muud kemikaalid, sealhulgas pleegitusained, võivad tundliku naha jaoks olla äärmiselt ärritavad,» selgitab O'Loan.

Kui määrid hambapastat oma suguelundile, siis võid saada kerge põletuse, aga ka villid ja armid.

Me saame aru, et erektsioonihäiretest võib olla ebamugav perearstile rääkida, kuid uskuge - põletuse saanud peenisega haiglasse minek on kordades piinlikum. Seega, kui teil on probleeme enneaegse seemnepurskega või erektsiooni säilitamisega, rääkige YouTube'i videote vaatamise asemel meditsiinitöötajaga. Nii on kindel, et saate professionaalset abi, mitte ei muuda olukorda hoopis hullemaks.

Probleemi korral otsi abi toodetest, mis on korralikult testitud ja ei põhjusta ärritust ega valu. Tervisega ei tasu mängida, sest see on inimese kallim vara!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles