8 sõnumit, mida sa ei tohiks oma eksile saata

Naine
Copy
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

On üsna väike tõenäosus, et suudate eksiga lihtsalt neutraalseteks sõpradeks jääda. Ükskõik, kui raske see ka poleks, on siin kaheksa sõnumit, mille saatmist oma endisele kallimale peaksid vältima. 

1. «Mul on väga-väga kahju.»

Pärast lahkuminekut oleme väga haavatavad ja kipume vabandama asjade pärast, mis ei olnud tingimata meie süü. Kui sul tõesti on midagi, mille pärast vabandada, tee seda. Kui mitte, muudad lihtsalt ennast haavatavaks ja koged suuremat südamevalu. Pea meeles, et kui oled juba oma vigade eest vabandanud, on suur tõenäosus, et tahad vabandada lihtsalt sellepärast, et saada ettekääne eksile kirjutamiseks. 

2. «Miks sa mulle ei vasta?»

See pole ainult vinguv, vaid võib tunduda ka lämmatav. Te ei ole enam koos ja sellel on mingi põhjus. Ükskõik, kui väga sa ei tahaks oma eksi tegemistega kursis olla, ei ole tal kohustust sulle vastata. 

3. «Mul on uus töö!»

Informatsiooni edastamine, mis su elus uut toimub, ei ole ilus juba sellepärast, et nii ei lase sa ka oma eksil edasi liikuda. Lisaks tähendab see, et otsid endiselt oma eksilt tunnustust, mida sa ei peaks pärast lahkuminekut tegema. 

4. «Palju õnne sünnipäevaks!»

Eksperdid on ühel meelel, et eksile õnne soovimine on tihti algatuseks tõsisematele teemadele. Sa hakkad tema vastust nii või teisiti üle analüüsima, nii et parim on ennast valust säästa ja õnnesoov üldse teele panemata jätta. 

5. Laulusõnad

Igal paaril on laule, mis on «nende laulud». Pärast lahkuminekut on neid raske kuulata, aga sa ei tohiks oma haavadele soola raputada ja eksile laulusõnu saata, isegi siis, kui see laul juhuslikult raadiost kõlas. 

6. «Ma kohtasin kedagi.»

Pole midagi hullemat, kui katse muuta on eks sihilikult kadedaks. Lase sellest mõttest lahti ja keskendu uuele suhtele. 

7. «Mäletad, kui ... ?»

Kui leinad suhet, on loomulik, et mõtled tagasi headele aegadele. See aga tähendab, et takistad edasi liikumist. Keskendu parem uute mälestuste loomisele, mis ei hõlma su eksi.

8. «Kuidas sul läheb?»

See on ilmselt kõige hullem, mida oma eksilt küsida saad. Nii sina kui tema teate, et loodad kuulda, et ta igatseb sind või midagi muud romantilist. Suur on aga tõenäosus, et sa sellist vastust ei saa. See on lihtsalt vabandus, et eksile kirjutada, vahendab Relations Life Blog.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles