3 nippi silmarõõmule sõnumi saatmiseks, mis garanteerivad vastuse

Naine
Copy
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Sõnumite saatmine on hea viis oma tunnete väljendamiseks. See on kiire, suhteliselt pingevaba ja võimaldab piisavalt mänguruumi.

Küll aga on naistel paraku tavaks sõnumite saatmisega liiale minna. Me kas kirjutame liiga palju või liiga vähe, muretseme liigselt, mida täpselt kirjutada ja saame enamasti pahaseks, kui meile piisavalt kiiresti ei vastata. 

Siin on kolm nippi, mida silmarõõmule sõnumit saates järgida, et sa kindlasti vastuse saaksid.

1. Ära ole igav

Sõnumite saatmisel on oluline mitte karta nalja visata. Igavus võib kiiresti tabada nii mehi kui naisi, sellepärast on tähtis flirtida ja lõbutseda. Selle asemel, et kirjutada igav «hei, kuidas sul läheb?», alusta vestlust parem lõbusa meemiga, mille juurde kirjutad vaimuka kommentaari. Sellega annad märku, et oled loominguline, huvitav ja hea huumorimeelega. 

2. Ära esita otsekoheseid küsimusi

Ära anna talle võimalust sinu ettepanekust keelduda. Kui teed otsekohese ettepaneku kohtumiseks või kutsud silmarõõmu külla, võib ta kutsest kergesti keelduda, leida vabanduse ja selle asemel hoopis kodus arvutimänge mängida, kirjutab US Healthy Meal.

Kui tahad teda näha, kirjuta midagi stiilis «siin on nii lõbus, sa peaksid ka tulema!». Ära survesta teda ega anna üleliia mõtteainet, kas ta tahab sind näha või mitte. Ole hoopis kaval. 

3. Pane oma piirid paika

Flirdi temaga, aga ära loobu oma standarditest. Kui ta tahab õhtul hilja paar tunnikest koos veeta, anna talle teada, et sa pole seda tüüpi tüdruk, aga oleksid nõus temaga kohtingule minema. Ta hindab su iseloomu ja austab sind veelgi rohkem. Kui mitte, pole ta niikuinii su aega väärt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles