Vaata, kes pääseb vaatama filmi «Vana-aastaõhtu»

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Solaris Kino

Täname kõiki, kes kirjutasid meile oma meeldejäävaimast aastavahetusest, varsti toome parimad lood kõikide lugejateni! Selgunud on ka kinopääsmete võitjad!

Juba homme, 21. detsembril Solaris Kinos algusega kell 19.10 toimuvale «Vana-aastaõhtu» seansile pääsevad koos kaaslasega: 

  1. Kaie Janson
  2. Jane Saks
  3. Silja Veerme
  4. Ilona Tatar
  5. Sigrid Veskioja
  6. Riho
  7. Kersti Tomusk
  8. Liina Lüütsep
  9. Helen Tammepuu
  10. Merike Kiis

Palju õnne! Võitjatega võtame ühendust.

***

«Vana-aastaõhtu» tähistab armastust, lootust, andestamist, teist võimalust ja uusi algusi - seda nii paarikeste kui vallaliste läbipõimunud eludes kesk vapustavat New Yorki aasta kõige võrratumal ööl.
   
Osades: Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Oscari-nominent Abigail Breslin, Chris «Ludacris» Bridges, kahekordne Oscari-võitja Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Oscari-nominent Michelle Pfeiffer, Til Schweiger, Ryan Seacrest, kahekordne Oscari-võitja Hilary Swank ja Sofia Vergara.

Režissöör: Garry Marshall («Kaunis naine»). Stsenarist: Katherine Fugate («Valentinipäev») 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles