/nginx/o/2019/07/24/12399207t1h39c2.jpg)
Selle särtsaka ja toitva roa autor on Vegan Restoran V peakokk Mikk Mägi.
Selle särtsaka ja toitva roa autor on Vegan Restoran V peakokk Mikk Mägi.
Maapähkline grilltofu
Vaja läheb:
Valmistamine:
Lõika tofu pikkupidi neljaks viiluks.
Pane kõik ülejäänud koostisosad ühte anumassse ja blenderda need ühtlaseks massiks.
Grilli alustuseks paljast tofut veidi mõlemalt poolt. Siis jaota marinaad supilusikaga tofu peale ning lase veel 3-5 minutit grillil seista.
Sütel küpsetatud bataat
Vaja läheb:
Valmistamine:
Lõika bataat pooleks, määri oliiviõliga ja pane pooled eraldi fooliumile.
Pudista peale tükeldatud küüslauk ning veidi soola.
Mässi bataadid fooliumisse ja küpseta sütel, kuni bataat on pehme.
Tomati-arbuusi salsa
Vaja läheb:
Valmistamine:
Tükelda kõik koostisosad väikesteks kuubikuteks, haki värske koriander ja petersell ning sega salsa kokku. Maitsesta soolaga.