4 meigiviga, mis rikuvad iga foto ära

Naine
Copy
Foto: Iago Santana / Pexels

Peeglist vaadates oli su meik täpselt õige, pildil aga ei näe just suurem asi välja. Need neli jumestusviga võivad põhjuseks olla.  

Socia Media Today sõnul veedab iga inimene päevas keskmiselt kaks tundi sotsiaalmeedia avarustes. Kui see ümber arvutada, siis tuleb välja, et me kulutame selleks oma eluaja jooksul keskmiselt viis aastat ja neli kuud.  See tähendab omakorda, et meid näevad väga paljud inimesed. Kui tahad (sotsiaalmeedia) kriitikud relvituks teha, siis väldi järgmisi vigu.  

1. Liiga palju puudrit

Näo äärmuslik matistamine muudab selle kiiresti elutuks ja tuhmiks. Et värskena mõjuda, tuleks puuderdada vaid neid kohti, mis hakkavad kergesti läikima, näiteks lõug, otsaesine ja ninaküljed.  

2. Ülemäära tugevasti rõhutatud kulmud

Tumedad, perfektselt kaardus kulmud võivad lähivõtte puhul imeilusasti mõjuda. Kui pildistatakse aga kogu nägu, annavad ehtsad, isegi veidi metsikuma välimusega kulmud palju loomulikuma ning ühtlasema tulemuse. Kasuta kulmutušši ja kata iga kulmukarvake. Seejärel tõmba puhta kulmuharjaga läbi kulmude, et mulje loomulikumaks muuta. 

3. Liiga palju läiget 

Tasakaal värske kuma ning higise läike vahel võib kergesti paigast minna.

Kasuta kreemjat highlighter'it  ja hajuta seda põsesarnadele, Amori kaarele ja silma sisenurga pisarakanali ümbrusse. 

4. Liiga vähe ripsmetušši

Fotodel tuleks tingimata ripsmeid toonitada. Lühikesed sirged ripsmed võivad pilgu väsinuks ja igavaks muuta. Kui ei ole huvitatud väsinud pilgust fotol, anna ripsmetele vormi ripsmekoolutajaga ja seejärel lisa tušiga veidike glamuuri. 

Allikas: Freundin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles