Küsitlus: neid 3 joont peetakse kogu maailmas kõige atraktiivsemaiks

Naine
Copy
Foto: Pixabay / Pexels

On mõned asjad, mida peavad inimesed terves maailmas ligitõmbavaks.

See, kas me peame inimest veetlevaks või mitte, oleneb paljudest teguritest. Väljanägemisele lisaks on olulised ka teatud iseloomujooned ja ellusuhtumised. Erinevate küsitluste tulemused näitavad aga, et on eelkõige kolm asja, mida enamik inimesi peab eranditult atraktiivseks.  

Mitme keele rääkimine

Enamik peab ääretult ligitõmbavaks, kui tema vastaspool valdab mitmeid võõrkeeli. Babbeli uuringutulemused näitasid, et 75 protsenti 6000 küsitletust peavad seda omadust seksikaks. Aga mitte ainult: tervelt 93 protsenti ütles koguni, et nad eelistaksid mitut keelt rääkivat partnerit kuuspakiga partnerile.  

Kokkamisoskus

Armastus käib teatavasti kõhu kaudu ja kui teine sugupool oskab hästi süüa teha, kuulub see enamiku inimeste arvates kõige atraktiivsemate omaduste hulka. Enamik naisi ei soovi endale niivõrd suurepäraste käsitööoskustega meest, vaid eelistavad kaaslast, kes võlub toidu lauale. Sellised on Myndplay uuringutulemused.

Loomasõber

Loomasõpradest inimesi seostatakse tavaliselt vastutustundlike ja sõbralike iseloomudega. Ja need on omadused, mida enamik inimesi näeb meelsasti enda kaaslase juures. Anthrozoosi uuringust ilmnes, et 73 protsenti naistest ja 53 protsenti meestest ei läheks kordagi sellise inimesega välja, kellele ei meeldi loomad. 

Allikas: Freundin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles