Nii reisid nagu staar

Naine
Copy
Audrey Hepburn (1953)
Audrey Hepburn (1953) Foto: Personalities / ©2003 Credit:Topham Picturepoint

Mis riided puhkusele kaasa võtta, pole küsimus. Palju tähtsam on, milliste riietega teekonnal olla, näitavad sotsiaalmeedia mõjutajad ja staarid. 

Reisimine on staaride ja sotsiaalmeedia mõjutajate igapäevane leib ja seega mõeldakse teekonna välimus tavaliselt viimse detailini läbi.  Efektse väljanägemise kõrval on aga reisides peamine just mugavus — ja ses vallas on neilt nii mõndagi kõrva taha panna. 

Alati stiilselt 

Foto: Instagram / @designdschungel

See komplekt näitab, et reisides ei pea glamuurile ega mugavusele allaandmisi tegema. Õhuline seelik on võrreldes kitsaste teksadega ideaalne reisisaatja. Seelikut võib rahulikult terve reisi vältel kanda, nagu ka pluusi, mida on hea teel randa lõdvalt üle bikiinide heita. Kui paned puhkuseriided juba reisides selga, jääb kohvrisse suveniiride jaoks rohkem ruumi.  

Vabalt õhus

Foto: Instagram/ @carolinedaur

Vaevu lennukist väljas, kui juba on vaja endast esimesed klõpsud paradiisisaare päikesekiirtes teha. Pole probleemi, kui oled kokku pannud sellise komplekti — dressipükstele vaatamata. Või just tänu neile! Asjale annab erilist võlu sobiv neckholder-topp ja ussimustriga tossud. Soe pullover, mis kulub lennukis tavaliselt marjaks ära, annab  diagonaalse triibuna kogu ansamblile šiki joone. Ja veel: müts! Puhkusel täiesti asendamatu ese, mida pole mõtet ka lennu ajaks kohvrisse suruda ning vormist väljaminekuga riskida. Elegants kulub lennukis samahästi ära. 

Sportlikult teel

Foto: Instagram / @selenagomez

Lauljanna Selena Gomez ei malda terminalis niisama istuda, vaid esitleb uhkelt oma uut kollektsiooni koostöös Pumaga. Seega annab ka ülisportlikult, ja ikkagi stiilselt, reisida. Muide, mustriteks dressipükstel on tema kodukoha Grand Prairie, Los Angelesi ja New Yorki koordinaadid — sihtkohad, mille vahel laulja peamiselt tiirutab.  Gomezi eesmärgiks oli luua kollektsioon, mis vastab tema elustiilile. Täistabamus! 

Allikas: Brigitte

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles