Kuulsad paarid, kelle abielu sa enam ei mäleta

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Russell Brand ja Katy Perry.
Russell Brand ja Katy Perry. Foto: Dominic Lipinski / AP / Scanpix

Tihti tulevad kuulsate inimeste kihlumise puhul jutuks nende varasemad abielud. «Kas ta oli varem ka abielus?» mõtled sa endamisi. Toome välja kuus tuntud paari, kelle abielusid sa ei pruugi enam mäletada. 

Angelina Jolie & Jonny Lee Miller

Angelina Jolie ja Brad Pitti abielu on palju kajastust leidnud, aga tihti unustatakse ära, et näitlejanna esimene abikaasa oli Jonny Lee Miller, kes kehastab praegu «Elementary» telesarjas Sherlock Holmesi. Näitlejad kohtusid 1995. aastal filmi «Hackers» võtetel ja abiellusid järgmisel aastal. Paar lahutas 2000. aastal.

Angelina ja Jonny filmi «Hackers» võtetel. 
Angelina ja Jonny filmi «Hackers» võtetel. Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Mary Evan / Scanpix

Jennifer Lopez & Ojani Noa

Me teame, et Jennifer Lopez oli pikalt abielus laulja Marc Anthonyga ja enne teda tantsija ning koreograaf Cris Juddiga. Staari esimene abikaasa oli tollane modell ja näitleja Ojani Noa, kellega Jennifer abiellus 1997. aastal ja lahutas sellest järgmisel aastal.

Jennifer Lopez ja Ojani Noa, 1997.
Jennifer Lopez ja Ojani Noa, 1997. Foto: Rene Macura / AP

Kid Rock & Pamela Anderson

«Rannavalve» staar Pamela Anderson abiellus Kid Rockiga 2006. aastal St. Tropezis jahi peal. Abielu kestis aasta ja neli kuud ning pärast lahutust lubas Pamela, et ei räägi Kid Rockiga enam kunagi. 

Pamela Anderson Kid Rockiga Türgis puhkamas.  
Pamela Anderson Kid Rockiga Türgis puhkamas.  Foto: Aykut AKICI / TURKPIX / SCANPIX / Code 62415

Kate Winslet & Sam Mendes

Kate Winsleti ja Sam Mendese suhe kulges nagu filmistsenaarium: näitlejanna abiellus filmidirektoriga ja pärast ühise filmi tegemist, kus filmipaaril suhe lõppeb, juhtub nii ka päriselus. Paar abiellus 2003. aastal ja pärast filmi «Revolutionary Road» tegemist 2010. aastal nad lahutasid. 

Kate Winslet ja Sam Mendes, 2009.
Kate Winslet ja Sam Mendes, 2009. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS / Scanpix

Kaley Cuoco & Ryan Sweeting

«Suure paugu teooria» staar Kaley Cuoco ja tennisemängija Ryan Sweeting abiellusid 2013. aastal vaid kolm kuud pärast kohtingutel käimist. Abielu kestis 21 kuud ja ei lõppenud kõige roosilisemalt. Kaley kommenteeris oma abielu, öeldes, et ta abiellus kellegagi, kes muutus täielikult: «Inimene, kellega ma koos olin, ei olnud inimene, kellega ma olin tutvunud. Ja see ei olnud minu süü, see oli tema süü.»

Kaley ja Ryan.
Kaley ja Ryan. Foto: Chris Pizzello / AP

Katy Perry & Russell Brand

Praegu on Katy Perry kihlatud näitleja Orlando Bloomiga, kuid tema esimene abikaasa oli Briti näitleja ja koomik Russell Brand, kellega oldi abielus 14 kuud, kirjutab Cosmopolitan.

Katy Perry ja Russell Brand.
Katy Perry ja Russell Brand. Foto: LUCAS JACKSON / REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles