Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Magus retsept: praetud banaanid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Caio Resende / Pexels

Need praetud banaanid on suurepärane leid Hiina köögist, mida on imelihtne kodus järgi teha. 

Vaja läheb (4 in):

  • 4 banaani
  • 1 tl sidrunimahla
  • 3 spl vedelat mett

Valmistamine:

1. Koori banaanid 2 kuni 3 sentimeetri suurusteks tükkideks ja piserda neid sidrunimahlaga. 

2. Vala mesi sooja vanni, prae selles banaane ja pööra neid sagedasti. Pane nad tikkudele.  Ideaalne lisand banaani kõrvale? Muidugi vanillijäätis!

Allikas: Freundin

Tagasi üles