Inimesed jagavad pööraseid asju, mida nad on armastuse nimel teinud

Naine
Copy
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Armumine on ilus asi, kuid tihtilugu kannustab see inimesi hullumeelsetele või mõtlematutele tegudele. On asju, mida me kaine mõistusega ei teeks, kuid armastusest pimestatuna on lood teised. Kuus inimest jagavad teiega oma lugu.

A: «Ma petsin ülikooli ajal vanematelt raha välja, et oma peigmehele käekell osta. Ausalt öeldes ma isegi ei kahetse seda.»

P: «Minul ja minu peigmehel oli kokkulepe, et kui kummagi vanemad peaksid meie abiellumise vastu olema, siis me põgeneme ja ei naase enne kui oleme abielus ning meil on laps. Tema on moslem ja mina olen kristlane. Õnneks me läksime lahku ja asi ei jõudnud nii kaugele.»

O: «Ülikoolis käies kulutasin enamiku oma rahast sellele, et helistada välismaal olevale peigmehele. Seetõttu ei saanud ma osta muid asju, mida mul tegelikult vaja oli. Ja muidugi ei lõppenud see kõik isegi õnnelikult.»

T: «Ma võtsin laenu, et ta saaks teises linnas korterit üürida (väidetavalt uus töö). Mis pärast välja tuli? Kutt kolis sinna korterisse koos oma lapse emaga.»

C: «Ma kulutasin kõik oma säästud, et endale kitarr osta. Kui mul tekkis silmarõõm, siis üritasin tema tähelepanu püüda sellega, et laenasin tema vennale oma kitarri. Pilli ei ole ma tänase päevani tagasi saanud ja kohtingule ka ei pääsenud.»

I: «Ma jätsin unarusse oma meditsiiniõpingud, et teha hoopis oma peigmehe lõputööd.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles