Mis muudab naise igavaks?

Naine
Copy
Foto: Scott Griessel / PantherMedia / Scott Griessel

Sellised naised on meeste silmis — vähemalt küsitluse järgi — igavad. 

Tavaliselt loodavad naised kohtingul oma uuelt kaaslaselt päris palju. Ta võiks olla teravmeelne ja intelligentne, põneva töö, kuid kindla sissetulekuga, ning otse loomulikult  hea väljanägemisega. Seejuures unustatakse nii mõnigi kord, et vastaspoolel on samuti ootused sinu isiku osas. Veebisait reddit.com. tahtis aga teada, millised naised ajavad kohtingul mehi haigutama.

1. Ei oska naerma ajada

Küsitluse alusel on meeste jaoks eriti ebaatraktiivsed ja igavad sellised naised, kes ei suuda neid kunagi naerma ajada. Paha ei teeks ka väike kiitus ja tunnustus. Tõenäoliselt seisis ju härra enne kohtingut samamoodi pikalt riidekapi ees ja mõtles, mida selga panna. 

2. Pole midagi huvitavat rääkida 

Samuti peavad mehed igavaks naisi, kes lähevad kohtingule selleks, et neile pakutaks meelelahutust, kuid ise ei liiguta lillegi. Mehed pole tavajuhul siiski päris üksikesinejad. Naiste põnevad lood igapäevaelust, muidugi mitte kuulujutud, on aga alati teretulnud ja äratavad teises pooles huvi. 

3. Pole eesmärke

Kui naisel pole üldse mingeid isiklikke eesmärke, siis on kehvasti. Tegelikkuses on koduperenaiseks ja emaks olemine samuti raske amet, ent paljude küsitletud meeste silmis ilmselt ebapiisav siht. 

4. Võlusõna: ühised omadused

Mida aga peavad mehed õigupoolest (otsekohe) ligtõmbavaks? Redditi järgi on vastus ühene: meestele meeldib, kui mõlemal leidub ühiseid jooni. Olgu see ühine spordiala või vaimustus arhitektuurist: jagatud huvi teeb vastaspoole hoobilt külgetõmbavaks ja põnevaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles