Vangi naine kirjutab: jah, kokkusaamisele minnes otsitakse läbi ka väikesed lapsed (2)

, kolumnist
Copy
Foto: Sergio Barrios / PantherMedia / Scanpix

Nüüd, kui lõpuks on lastel lasteaed ja kool läbi, saan ma nad ükshaaval pikaajalisele kohtumisele kaasa võtta, et nad saaksid isaga aega veeta. Või vähemasti nii mina arvasin. Tõelisus on see, et suveks vähendatakse pikaajaliste kokkusaamiste koormust poole võrra, kirjutab meie kolumnist Ronja, kelle mees kannab karistust ühes Eesti vanglas.

Emadel oli huvitav ühine jututeema. See tiirles vanglasüsteemi kirumise ümber või laste vanuste ja tegemiste võrdlemise ja jagamise ümber. Ja nüüd ma kuulsin, et mingisuguses televisiooni saatesarjas oli pikaajaliste külastamiste teema olnud.

Ma mõistan, et on äärmiselt ebamugav ennast ihualasti koorida ning veel eriti käskida oma lapsel sedasama teha. Siis seal vaiba peal sügavalt kükitada ning oma suu pärani lahti ajada, et ametnikud kambakesi sulle kõrist alla saaksid vaadata.

See on tõeliselt ebamugav, et ühtegi šampooni, seepi või kosmeetikat ei või kaasa võtta. Vaid puhas pesu ning vahetusriided ja hambaari. See on kõik. Rohkem mitte midagi. Isegi beebidele mänguasju ei ole lubatud ühes võtta, piimapulbrid sõelutakse samuti kõik läbi…

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles