VIDEO: Rannamood raputab paljastustega (1)

Copy
Rohkem ongi rohkem, arvab Marc Andre tootejuht Anna-Maria Toom ning julgustab iga kehaga kaunitare randa minema.
Rohkem ongi rohkem, arvab Marc Andre tootejuht Anna-Maria Toom ning julgustab iga kehaga kaunitare randa minema. Foto: Margus Johanson

Sel aastal tuleb eriti kuum suvi! Kust me seda teame? Rannamood näitab. Nii palju läbipaistvaid pindu, pitsi ja pesulikku naiselikkust pole iial varem nähtud.

Moes pole midagi tähtsamat kui rannariided! See väide peab päris kindlasti vett vähemasti siis, kui mõõta moeasja kaalukust tähelepanu hulgaga, mida see teenib. Võib mõelda, kui palju moodi neile paarile napile ruutsentimeetrile ikka mahub, aga see väljakutse panebki midagi tõeliselt põnevat looma. Marc & André bikiini-show tutvustas kõige kuumemaid rannamoe trende ja enneolematut annust koketeerivat naiselikkust.

Kurvid rokivad

Rannarõivad on küll kerged nagu uduloor ning lubavad nahal läbi kumada, kuid see ei tähenda sugugi, et kõik naised peaksid end suve saabudes supervormi väntsutama. Kaugel sellest! Vastupidi, mood soosib loomulikku kehakuju ja kurve. Just seal, kuhu loodus need on heaks arvanud paigutada. Et rannamood purjetab enneolematult figuurisõbralikus suunas, kinnitavad lõiked. Palju on katvamaid ja toetavaid disaine, näiteks retrohõnguliselt kõrge taljega ja liivakellafiguuri võimendavaid lõikeid. Samuti kantakse üha enam kõikvõimalikke rannakleite, tuunikaid ja üleviskeid. Kui sa ei tunne end sada protsenti mugavalt, kui pead poolalasti pilkuderahe all patseerima, heida midagi õhkõrna ülle. Iga kaval naine teab: kõik, mida ei saa silmaga täpselt mõõta, tundub seda põnevam ja pilkupüüdvam ning otse loomulikult täiuslik. Samas on hea teada, et mingit pähe istuvat naiseideaali orbiidil pole – igas kehas saab olla kaunis, vali vaid oma figuurijooni austavad lõiked!

Pitsid ja pesu

Tihti tundub meile, et magamistoas nähtavale tulev on midagi märksa sensuaalsemat kui see, millega julgeks randa minna. Aegunud arusaam! Kõige moekamates bikiinides on ühte sulanud rannarõivaste värviküllus ja funktsionaalsus ning pesusahtlis peituva õrn peibutus. Imelised pitsist paneelid on kindel viis rannas jumalannana mõjuda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles