Birgit Õigemeel elukaaslasest: esimesel kohtumisel mulle Indrek üldse ei meeldinud

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupealinna neljas saade - lava ees ja lava taga. 
Birgit Õigemeel
Laulupealinna neljas saade - lava ees ja lava taga. Birgit Õigemeel Foto: Viktor Burkivski

Laulja Birgit Õigemeel (23) tunnistas ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et esimesel kohtumisel talle praegune elukaaslane, muusikaärimees Indrek Sarrap (33) üldse ei meeldinud.
 

Birgit ja Indrek on koos olnud ühe aasta, kuid enne lähedaseks saamist olid nad umbes kaks aastat tuttavad. Samas nägid nad selle aja jooksul Birgiti sõnul vaid paar-kolm korda.

«Mäletan, et meie esimesel kohtumisel mulle Indrek üldse ei meeldinud. Pärast seda kohtumist rääkisin ma paljudele tuttavatelegi, et teate, ma kohtasin seda Violina mänedžeri ja ta ei ole üldse lahe vend. Ma ei oskagi öelda, miks mul nii vale esmamulje jäi, aga mäletan, et see kohtumine ikkagi kuidagi puudutas mind. Hiljem tuli välja, et tegemist on kõige armsama ja heatahtlikuma inimesega üldse,» rääkis Birgit, kui petlik võib olla esmamulje.

Indrek ütles Birgiti jutu peale, et ilmselt juhtus see, mis teatriski vahel juhtub. «Ju siis esimesel kohtumisel üritasin Birgitile muljet avaldada ja näitlesin veidi üle. Mehed, suhtesoovitus - ärge tehke seda!»

Birgit tunnistas veel, et talle meeldib Indreku juures absoluutselt kõik.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles