Mis siis, kui ma ei tahagi suhtes olla?

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Inimeste puhul ehk kõige huvitavam ongi asjaolu, et me oleme äärmiselt erinevad. Meil on erinevad soovid, tunded ning vajadused – ja see on täiesti loomulik.

Otseloomulikult on ka inimeste ootused armuelule väga erinevad. Seetõttu on täiesti normaalne, et kuigi suurem osa inimesi tahab leida kaaslast ja saada lapsi, siis leidub ka neid, kes ei näe selleks mingisugust vajadust. Ja olgu tegemist inimese jäädava või ajutise otsusega üksi olla, see on igal juhul okei. Keegi ei peaks ennast suhtesse sundima, et käituda ühiskonnas väljakujunenud normide järgi või kuna keegi teda survestab.

Kui sa tõepoolest naudid vallalise elu, siis just seda sa hetkel tegema peadki! Mis siis sellest, et teised abielluvad ja saavad lapsi? Teised ei ole sina. Tähtis on iseennast armastada ja nautida oma parimat elu, kirjutab Pulse.

Ja kui sa ühel hetkel tunned, et tahad jälle kohtamas käia, siis see on samuti täiesti okei. Ära kammitse ennast. Samas on tark oma eelmisi suhteid veidi anaüüsida, et paremini mõista, milliseid mustreid tasuks uuel katsel vältida. Kui sa näiteks jõudsid järeldusele, et varasemalt hoitsid tundeid liigselt endas, siis uuel katsel on sul võimalik seda viga juba eos vältida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles