Laura Põldvere: mees, kes esitab nõudmisi, ei armasta mind

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Põldvere
Laura Põldvere Foto: SCANPIX

Eesti enim mängitud artist Laura Põldvere (23) ütles ajakirjale Naised, et armastuse nimel ta oma tööst ja muusikast ei loobuks.

«Kindlasti mitte, kui on armastus muusika vastu ning armastus inimeste vahel, siis inimene, kes seab taolise ultimaatumi, ei armasta ju mind. Sel juhul on tegemist millegi muuga,» on Laura veendunud.

«Ehk ainult siis, kui mu lähedased ütleksid, et kuule, sa ei oska üldse laulda, ära palun sellega enam tegele, siis lõpetaksin päeva pealt,» lisas ta.

Vanematekodu on Laura jaoks praegu olulisim lähedusepakkuja, kuid kindlasti mõtleb ta sageli ka oma perekonna loomisele ja lastele. «Ma arvan, et kõik ilusad asjad tulevad ellu spontaanselt, liialt palju ei ole vaja nende asjade peale mõelda, sest see teataval määral ehk isegi tühistab mõned võimalused.»

Ka ei arva Laura, kellel on praegu esinemiste ja muusikatundide andmise kõrval käsil Eesti muusika- ja teatriakadeemia lõpetamine, et muusika tema eraelu võiks segada.

«Mul on kindlasti mingid perioodid, kus on väga kiire ja väsitav ning tundub, et aeg libiseb käest. Samas olen ma aru saanud, et absoluutselt kõike jõuab ja saab, kui seda ainult ise tahad.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles