Jõutreeningut ei tasu karta - mehed eelistavad kaalult raskemaid naisi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ühe Ameerika uurimuse järgi eelistavad mehed kaalult 4-7 kilo võrra raskemaid naisi, kui naised arvavad neid eelistavat, vahendab anewmode.com.

Uurimuses pidid mehed hindama naisi piltide põhjal ja seejärel pidid naised hindama pilte selle järgi, kuidas mehed nende arvates piltidel olevaid naisi oleks eelistanud. Tuli välja, et naiste arvamus meeste ideaali kohta on vägagi ekslik.

See ei ole muidugi õigustus hakata õhtuti jäätist sööma ja trennist loobuda, sest kehakaal hõlmab lisaks organitele, rasvale ja veele ka lihaseid ja muid aspekte. Seega ei peaks ühegi naise eesmärgiks olema kaalu, vaid hoopis rasvaprotsendi langetamine.

Vormis keha on seksikas. Vormis tähendab aga madalat rasvaprotsenti (naistel peaks see olema alla 20). Sageli teevad naised vaid kardio- ehk vastupidavustreeningut, vältides jõutrenne, sest suuri muskleid ei taha ju ükski naine.

Selleks aga, et suuri muskleid saada, tuleb kõvasti vaeva näha! Niisiis pole mõtet karta jõutreeninguid, sest suuri muskleid need sulle ei tekita ja trimmis käed-jalad on naisel kaunid. Siiski kardavad paljud naised ilusaid lihaseid, sest need kaaluvad ju rohkem kui rasv. Isegi, kui naine näeb kaunim välja, tekitab kaalu peale astudes nähtud numbrite nägemine temas sageli masendust.  

Paljude meeste jaoks on modellid liiga kõhnad, et pretendeerida ideaalse naise kehatüübile. Tõsi, riided võivad nende seljas olla kaunid, kuid nälgiv välimus ja pidevad dieedid pole seksikad.

Üldiselt on meestel muidugi väga erinevad arvamused ideaalsest naisetüübist. Mõni eelistab kõhna naist ilma rindade ja korraliku tagumikuta, teist ei häiri aga ka väike ülekaalulisus - peaasi, et naine oleks kurvikas ning korraliku rinnapartiiga.

Igal juhul, enne kui alustad mõnd ekstreemset dieeti, sea oma suhtumine kehakaalu kahtluse alla. Paljud uuringud on näidanud, et mehed eelistavad naisi, kes on targad ja avameelsed, mitte dieetide ja kehakaalu pärast muretsejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles