Hea lugeja! Osale fotokonkursil «Minu ilus ema»!

Hanneli Rudi
Copy
Teleajakirjanik Anu Välba «Pilt on pärit aastast 1976. Selle tegi minu isa Ants. Nagu teada, müüvad piltidel kõige paremini lapsed ja loomad. See tingimus on siin ideaalselt täidetud. Tegelikult on aga peategelane pildi keskel - minu kallis ema Malle! Inimene, kelleta mind ei oleks olemas ja kelle headus on piiritu.»
Teleajakirjanik Anu Välba «Pilt on pärit aastast 1976. Selle tegi minu isa Ants. Nagu teada, müüvad piltidel kõige paremini lapsed ja loomad. See tingimus on siin ideaalselt täidetud. Tegelikult on aga peategelane pildi keskel - minu kallis ema Malle! Inimene, kelleta mind ei oleks olemas ja kelle headus on piiritu.» Foto: Erakogu

Ema on alati ilus, aga mõnel pildil on ta erakordselt kaunis. Tihti on need fotod tehtud argistel hetkedel, justkui muuseas. Ometi jääb perealbumit vaadates pilk just sellele pildile pidama. Ja alati on jäänud, sest ema suur sisemine rõõm lihtsalt kiirgab neilt piltidelt kaugele.

Hea lugeja! Emadepäeva eel ootab Arter teie fotosid emadest koos väikse selgitusega, miks just see pilt on kõige kaunim, miks just sellel pildil on ema sära nii eriline. Tahame emadepäeva Arteris teha ülevaatliku galerii Eesti emade ilust.

Pildid palume saata 8. maiks aadressil ema@postimees.ee märksõnaga «Minu ilus ema».

Kõigi osalejate vahel loositakse välja kolm V Spa Deluxi pääset kahele.

Delux-paketis sisaldub veemaailm nelja saunaga, soolamaailm ja saunamaailm. Spaa 13 sauna ja 11 veesilma viivad külastaja Surnumere äärde puhkama ning Türgi hamam’idesse lõõgastuma Tartust lahkumata. V Spa asub Tartus Kvartali ostukeskuses.

Modell Alexandra Elisabeth Ljadov «Selle foto juures meeldib mulle kõige rohkem minu ema Kristina (koos väikevennaga) elektriliselt särav naeratus. Ta väga tihti ei naerata, aga kui ta naeratab, siis kogu tema ümbrus täitub soojusega.»
Modell Alexandra Elisabeth Ljadov «Selle foto juures meeldib mulle kõige rohkem minu ema Kristina (koos väikevennaga) elektriliselt särav naeratus. Ta väga tihti ei naerata, aga kui ta naeratab, siis kogu tema ümbrus täitub soojusega.» Foto: Erakogu
Laulja Lenna Kuurma. «See pilt on tehtud u 25 aastat tagasi, kui mu ema Sirje lõpetas Tartu Ülikooli. Ma ei tea, milline on mu esimene mälestus temast. Aga mulle meenuvad talved, kui ema viis meid alati suusatama, sageli käisime suusatamas Mustamäe metsas. Ja siis meil oli alati kaasas üks väike topsik pähklite ja seemnetega, see oli Miki topsike, oravate jaoks.»
Laulja Lenna Kuurma. «See pilt on tehtud u 25 aastat tagasi, kui mu ema Sirje lõpetas Tartu Ülikooli. Ma ei tea, milline on mu esimene mälestus temast. Aga mulle meenuvad talved, kui ema viis meid alati suusatama, sageli käisime suusatamas Mustamäe metsas. Ja siis meil oli alati kaasas üks väike topsik pähklite ja seemnetega, see oli Miki topsike, oravate jaoks.» Foto: Erakogu
Võrkpallur Martti Keel (pildil vasakul). «Minu ema on parim. Kai on alati olnud meeletult hea ja lahke inimene. Minule on olnud hindamatu üles kasvada emaga, kes on alati minu jaoks olemas olnud. Toetav, kuid samas ka aus ja õiglane ema on teinud minust sellise inimese, nagu ma nüüd olen. Aitäh sulle, Kai!»
Võrkpallur Martti Keel (pildil vasakul). «Minu ema on parim. Kai on alati olnud meeletult hea ja lahke inimene. Minule on olnud hindamatu üles kasvada emaga, kes on alati minu jaoks olemas olnud. Toetav, kuid samas ka aus ja õiglane ema on teinud minust sellise inimese, nagu ma nüüd olen. Aitäh sulle, Kai!» Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles