Kuidas teha ilusat suitsusilma?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
tee omale täiuslik suitsusilm
tee omale täiuslik suitsusilm Foto: SCANPIX

Seksikalt suitsune silm on staaride seas väga populaarne. Kes meist ei tahaks näha välja võrgutavalt seksikas – olgu tegemist tüdrukuteõhtuga linna kuumimas ööklubis või töökoha jõulupeoga. 

Loe geniusbeauty.com nippe ja vaata Youtube’ videot.

Mida on suitsusilma tegemiseks vaja:
1. silma alusvärvi
2. kahte tooni lauvärve – üks heledam, teine tumedam
3. silmalainerit
4. ripsmetušši
5. meigipintsleid

Samm 1: valmista silmalaud ette

Alusta alusvärviga, et eemaldada silmalaugudelt rasu. Samuti aitab alusvärv hoida ära värvi vajumise silmalau kortsudesse.

Samm 2: kasuta lainerit

Kui oled valinud tüüpilise musta, pruuni või halli suitsusilma, tee ühega neist värvidest õrn lainerijoon nii silma peale kui alla, võimalikult ripsmete lähedale. Joon peaks olema silma keskel laiem kui äärtes.

Kui tahad midagi sädelevamat, kasuta lillat, sinist või tumerohelist lainerit. Kasuta pliiats-lainerit ning vea joon silma siseosast suunaga väljapoole. Käi mõlemad lainerijooned pintsliga õrnalt üle, et need kergelt ära hajutada.

Samm 3: värvi silmalähedased osad

Suitsusilma alustala on silma värvimine võimalikult ripsmete lähedalt. Tee heledama värviga nii ülemise kui alumise lainerijoone lähedale väikesed täpikesed. Kõige olulisem hetk on nende punktide hajutamine. Selle tegemiseks kasuta natuke varjutamistehnikat, et saada täiuslikult suitsune efekt.

Samm 4: kanna heledam lauvärv ülemisele laule

Kanna heledamat tooni lauvärvi oma ülemisele laule, kulmukaareni välja. Parem on kasutada kreemjat lauvärvi, soovitavalt lausa kergelt sädelevat.

Samm 5: kanna peale tumedam värv

Vali tumedam lauvärv. Kasutades pintslit, kanna värv laule, alustades lainerijoonest, ja seejärel kogu liikuvale laule, tehes pikiliigutusi silma välisnurga suunas. Sega värvi nii, et silmalainer kaoks värviga ühte.

Samm 6: suitsusilma parandamine

Veendu, et silmad on ühtemoodi värvitud ega oleks kuskilt ebamääraselt laiali.

Samm 7: värvi ripsmed volüümi andva ripsmetušiga

Lõpeta oma suitsusilma tegemine mõne kihi ripsmetušiga, mis peaks silmad veel suuremaks ja silmapaistvamaks tegema.

Vaata ka videot suitsusilma tegemisest Youtube'st.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles