Ühe paari eriti maalähedane pulm: bikiinid, kastiauto ja mudamaadlus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Pulmad vajavad palju planeerimist ja võivad olla nii emotsionaalselt kui füüsiliselt üsna kurnavad. See aga ei pea ilmtingimata nii olema, mistõttu otsustaski üks paar hoida asjad äärmiselt tagasihoidlikud.

Jeremy ja Ahrielle Biddell on abielupaar, kes ei vaevunud pulmade jaoks isegi kleiti, ülikonda või peopaika rentima. Noorpaar andis on abieluvanded nimelt pikapi kastis, misjärel aeleti üheskoos mudas. Ka rõivastus oli paaril väga lihtne - Ahrielle kandis tseremoonia ajal valgeid bikiine ja Jeremy tunkesid.

Jeremy ütles Metrole, et nende pulmapildid on saanud lisaks positiivsetele kommentaaridele ka mõningast negatiivset vastukaja, kuid nad ei lase sellel end kõigutada. Ja õigesti teevad, sest lõppude lõpuks on igaühel õigus oma pulmi täpselt niimoodi pidada nagu nad ise õigeks peavad.

Tegemist oli küll lihtsa pulmaga, kuid piltide pealt jääb igatahes mulje, et noorpaar ise nautis oma tähtsat päeva täiel rinnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles