Varbad kevadiseks: lihtsad sammud täiuslikuks pediküüriks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Suvi terendab vaikselt silmapiiril ja kuigi sandaalide kandmiseks on veel pisut vara, tasub jalad sellegipoolest pediküüri abil talveunest äratada.

1. Leota jalgu

Pediküüri tegemist tasub alustada jalgade leotamisest, et tagada kenam lõpptulemus. Võta suurem kauss, täida see sooja veega ja lisa võimalusel vannisoola, sest see aitab jalgu pehmendada. 

2. Kasuta kannaviili

Kasuta kannaviili, et kandadelt ja varvaste tagant kuiv nahk eemaldada ja jalgu siluda. Karedam pool on mõeldud jalgade koorimiseks ja siledam pool silumiseks. 

3. Muuda oma varbaküüned säravaks

Esimese asjana tuleb varbaküüntelt eemaldada vana lakk. Mida kauem oled lakki kandnud, seda suurema tõenäosusega on küüned kergelt kollakaks tõmbunud. Selleks, et kollasest toonist vabaneda võid varbaid mõned minutid leotada sooja vee ja vesinikperoksiidi segus. Lisa soojale veele kolm supilusikatäit vesinikperoksiidi, hoia varbaid mõned minutid vees ja seejärel hõõru varbaküüsi pehme harjaga. Kui vaja, korda protseduuri.

4. Niisuta

Õhtul enne magamaminekut pese jalad, kuivata ja kanna neile ööseks niisutavat jalakreemi. 

5. Vali õiget tooni küünelakk

Varbaküüntele sobivad hästi punased, roosad, korallikarva ja samuti ka koobaltsinised ning kreemikad valged toonid, sest need loovad nahaga kontrasti, kirjutab PureWow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles