Neli märki, et sõprus on kulla hinnaga ja seda ei tasu käest lasta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Siin on neli märki, mis on omased ainult tõelisele südamesõprusele. 

1. Sa saad näidata kõiki oma külgi

Tõeline südamesõber ei ole sinu kõrval mitte ainult headel aegadel ja rõõmsatel sündmustel, vaid ka siis, kui koged valu, ebakindlust ja ebaõnnestumist. Tihtipeale just nendel hetkedel vajamegi oma sõpru kõige rohkem. Mõtle, kes on inimesed, kes küsivad su tervise järele, kui oled haige? Kes on valmis sind sõidutama, kui sul on abi vaja? Kes on nõus kuulama su kurtmist? Tõeline sõprus on privileeg, mis kestab 365 päeva aastas. 

2. Nad ei mõista sind hukka

Usaldus tekib siis, kui üksteist ei mõisteta hukka, ükskõik, mis ka ei toimuks. Kui juhtub midagi piinlikku või ärritavat, näiteks oled teinud vale otsuse või usaldanud vale inimest ja sa ei tule sellega üksi toime, siis tõeline sõber on su kõrval ja kuulab sind. Mõtle, kellele sina saad usaldada oma kõige mustemad lood?

3. Nad räägivad tõtt, isegi, kui see on valus

Tõelised sõbrad ei pelga sulle tõtt öelda, isegi, kui see teeb vahel haiget. Nad lihtsalt armastavad sind ja tahavad, et sinuga oleks kõik hästi. 

4. Nad tahavad sulle parimat

Tõelised südamesõbrad ei karda, et sinu saavutused jätavad nende omad varju. Nad on õnnelikud, kui sul läheb elus hästi ja rõõmustavad koos sinuga, isegi siis, kui nende enda eludes ei pruugi kõik parasjagu ideaalses korras olla. Ja kui neil hästi läheb, rõõmustad sina samuti, meenutab Greatist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles