5 põhjust, miks meestel on hirm tõsise suhte ees

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Hirm pühendumise ees ei ole küll omane ainult meestele, kuid täna võtame luubi alla just nemad. Toome teieni 5 põhjust, miks mehed kardavad suhtes järgmist sammu astuda.

1. Edu otsimine

Mõned mehed tahavad, et enne suhtele pühendumist oleks muud elu aspektid enam vähem paigas. Soov olla karjäärialaselt edukas ja kuhugi välja jõuda on nende jaoks väga oluline, mõnikord kardetakse, et isiklikule elule pühendumine takistab seda.

2. Vabadus

Mõned mehed kardavad suhte arenedes jääda ilma teatud vabadusest. Neile meeldib mõte paljudest valikuvariantidest ja teiste naistega flirtimisest ning nad ei raatsi sellest loobuda.

3. Hirm, et sellest ei saa asja

Võib-olla on mehel kahtlus hinges, kas too naine on tema jaoks ikka see õige. Või sai ta oma eelmises suhtes nii suure südamevalu osaliseks, et nüüd üritab selle kordumist iga hinna eest vältida.

4. Ta tunneb, et pole finantsiliselt valmistunud

Meestel on tavaks enne suhte järgmisele tasemele viimist (näiteks nagu abiellumine) saavutada teatud finantsiline stabiilsus. Nad tahavad tunda, et suudavad oma naise eest hoolt kanda.

5. Põnevuse puudumine

Abielus olekut võrreldakse ühe telekanali vaatamisega elu lõpuni või sama supi söömisega üha uuesti ja uuesti. Kõlab üsna hullumeelselt, aga nii kipuvad mehed pühendumist oma peas ette kujutama. Mehed kardavad, et abielu on igav ja ühe naisega oma elu veetmine ei ole piisavalt põnev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles