Kuidas toime tulla, kui sind survestatakse kaaslast leidma?

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Teised arvavad end paremini teadvat, mis su elust parasjagu puudu on? Nõuanded olukorraks, kus sind survestatakse kaaslast leidma, kuigi sa ei ole selleks valmis.

Selgita

Kui surve kohtingutel käia tuleb põhiliselt sinu sõpradelt ja neilt inimestelt, kellest sa hoolid, siis tõenäoliselt on parim nendega maha istuda ja seda teemat arutada. Kui kaaslase otsimine ei ole hetkel sinu elus prioriteet number üks, siis täpselt seda neile ütlegi.

Väldi neid, kes ei mõista

Kui leidub sõpru ja pereliikmeid, kes hoolimata sinu selgitustest ei jäta antud teemat rahule, siis ehk tasuks limiteerida nendega suhtlemist. Parem on ümbritseda ennast inimestega, kes aktsepteerivad sinu soove ja sind mõistavad.

Ela hetkes

Pidev võrdlemine teistega ja bioloogilise kella meenutamine on pannud sind iseennast haletsema? Ära tee seda, vaid pühendu hoopis kõigele heale, mis su elus parasjagu aset leiab. Sul on rahuldust pakkuv töö ja lisaks ka kadestusväärne hobi? Naudi neid siis maksimaalselt!

Ära unusta, et nad tahavad sulle parimat

Järgmine kord kui sul veri keema läheb, siis mõtle olukord enda jaoks positiivseks: sinu perekond ja sõbrad armastavad sind ning tahavad, et oleksid õnnelik – isegi kui nad ei oska seda päris hästi väljendada.

Enesearmastus

Seda on ehk kergem öelda kui teha, kuid ära lase välisel survel ennast mõjutada. Sa armud õigesse partnerisse, kui sa tunned sisimas, et oled selleks valmis. Seniks aga armasta iseennast ja naudi seda imelist elu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles