3 kindlat viisi, et vältida suhtes seksuaalset frustratsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Nende kolme asja olemasolul ei saa seksuaalne frustratsioon kunagi paari omavahelist harmooniat häirida.

Olgu selleks siis abielu või lihtsalt suhe, partnerid peavad oma vajadustest avatult rääkima - mis neile meeldib ja mis mitte. Kui seda ei tehta, siis võib seksuaalne pettumus suhte tasakaalust välja lüüa.

Et sinu suhe kulgeks edukalt, siis pead teadma ja praktiseerima neid kolme asja:

1. Tee seda, mis sinu partnerile meeldib

Seksuaalne frustratsioon on kerge tekkima, kui partner ei tee kunagi asju, millest teine pool salaja (või vähem salaja) unistab. Arvad end teadvat, mida partner tahab? Seksi puhul paraku on nii, et mis sobib ühele, ei pruugi sobida teisele. Selleks, et tagada partnerite vahel seksuaalne rahulolu, tuleb mõlemal osapoolel õppida selgeks need unikaalsed asjad, mis tema kallimale enim mõnu pakuvad. Kui sa armastad oma partnerit ja tahad talle parimaid voodielamusi pakkuda, siis uuri tema fantaasiate kohta ja vii need ellu.

2. Tee asju õigesti

Üks asi on teada, mis partnerile meeldib, aga teine asi on neid partnerile meeldival moel ka praktiseerida. Kui sinu partner näiteks armastab õrnalt ja aeglaselt suudelda, siis mine sellega kaasa, isegi kui see muidu pole päris sinu stiil.

Kui sa partneri soovidega ei arvesta ja jätkad ikka kindlaks kujunenud viisil, siis ei suuda sa teda iial täielikult rahuldada. Ja mis kasu on seksist, kui seda ei naudita?

3. Püsi truu

Üks asi, mille tõttu ei pruugi partner sind enam iial endise pilguga vaadata on võimetus jääda ainult temale truuks. Hullemaks teeb olukorra veel see, et partnerit pettes ja teiste inimestega magades võid saada mõne suguhaiguse ja lisaks kõigele ka oma partnerit nakatada. Kuidas peaks ta pärast seda sind veel usaldama ja soovima (või julgema) sinuga magada? Seega, isegi kui ta sulle andestab, siis tõenäoliselt jätab see teie seksuaalellu oma jälje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles