75-aastane naine kudus endale plastkottidest kostüümi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Rosa Ferrigno on 75-aastane New Yorgis elav naine, kes kudus endale plastkottidest rõivakomplekti. Seeliku ja jaki valmistamiseks kulus ühtekokku 300 kotti.

Ferrigno sõnul tegi ta seda puhtalt lõbu pärast, sest televiisorit talle vaadata ei meeldi ja nutiseadmeid ta samuti ei armasta. Kui on soe ilm, siis mässab naine meeleldi aias, aga kui külmavõitu, siis eelistab ta tubaseid tegevusi, näiteks kudumist.

Idee endale taoline kostüüm kududa tuli Ferrignol sellest, et nägi üht naist kandmas kotti, mis oli samuti vanadest kilekottidest tehtud. Seejärel otsisid nad koos tütrega Youtube'i keskkonnast õpetusi, et ka ise midagi plastkottidest valmistada.

Kostüümi kudumiseks sai naine lõngataolise materjali nii, et lõikas plastkotid ribadeks ja sidus need omavahel kokku. Kokku võttis projekt Ferrignol aega kaks kuud.

Vaata allolevat videot ja saa teada, milline kostüüm valmis saades välja nägi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles