VIDEO: Imetle Eesti kauneimat pluss-modelli võrratus moeetenduses

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Fashion Week vürtsitab moevaatemängu alati põnevate üllatustega. Ja seda nii moe kui modellide osa. Saa tuttavaks Eesti kauneima pluss-modelli Viktoriaga jäta meelde uus tõusev täht moetaevas - Liis Tui!

Moepublik on pahviks löödud! Laval on Liisi Tui moedebüüt Tallinn Fashion Weekil, ning modellide seljas lendleb kristalliseerunud ja küps moekunst. Täiuslikult istuvad lõiked, erilise tundlikkusega kokku timmitud päikesepleekinud värvigamma. Naiselik ja õhkkerge, erakordselt ilus ja samas nii värske ja põnev!

Kollektsioonist Virtuoza õhkub Itaalia päikesepleekinud rahu ja aegade jooksul settinud kultuurikihtide põnevust. Nagu oleksid sattunud Toscana küngastele kõndima või unistaksid mõne vana villa terrakotakarva maakividest terrassil, silme ees hõljumas oliivipuude hõberoheline udu ning südames romantilised salamõtted.

Kas see saab tõesti olla tõusva tähe esimene kollektsioon? Päris nii siiski pole. Liisi Tui moetarkused tuginevad Eesti Kunstiakadeemia tugevale akadeemilisele alusele, noor täht on varem hiilanud ja südameid võitnud Antoniuse moeshowl ja ERKI moeshowl.

«See kollektsioon on minu jaoks väga isiklik, ootasin oma kapist välja tuleku hetke nii kaua,» ütleb disainer emotsionaalselt.

Lisaks võrratult hõrgule moevaatemängule pani ta lavale Eesti kauneima plussmodelli Viktoria Skronnik. «Ma lihstalt olin lummatud tema ilust,» õhkab moelooja. «Imekaunis naine ja imeilusad vormid. Naised ei peaks ennast varjama! Ka mitte need, kes kannavad suuremaid suurusnumbreid.»

Vaata kõike lähemalt VIDEOST mis sündis otse moemöllu keerises. Saad piiluda lava taha, kuulda moetalendi salamõtteid ja näha laval toimuvat esireast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles