5 märki, et oled edukas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Anna Omelchenko

Oled kahekümnendates ja tuled enda arvates eluga hästi toime? Siin on viis märki, et oled edukas milleniumlane.

Sa ei tunne millestki ilma jäämise hirmu

Sa ei ütle plaanidele «jah», mida sa tegelikult teha ei taha. Kui su sõbrad lähevad nädalavahetusel välja, siis sa ei lähe kaasa vaid seetõttu, et kardad millestki ilma jääda. Sa tead end ja oma soove ning tunned end nendega kindlalt.

Sa naudid asjade üksi tegemist

Sa oskad endale aega teha ka kiire graafiku juures. Naudid päeva, mil saad teha üksi omi asju. Mitte kõik ei tunne end mugavalt üksi restoranis süües. Nad ei tunne mugavalt, et peavad olema iseendaga, otsustama ise söögi ja mõtlema omi mõtteid.

Sa ei võta elu liiga tõsiselt

Üles kasvades õpitakse üht: elu ei tasu liiga tõsiselt võtta. Kui juhtub midagi ebamugavat või ebameeldivat, lihtsalt naerata ja mine edasi.

Sa räägid mõtetest ja tunnetest

Noorena on hirmutav rääkida tunnetest ja mõtetest. Hirm halvakspanu või teisitimõtlemise ees käib noorusega sageli kaasas, kirjutab EliteDaily. Täiskasvanuks saades aga julged väljendada enda arvamust ja tundeid. Selline enesekindlus on edukuse märk.

Sa ei defineeri tulevikku

Sa oled lõpetanud oma tuleviku planeerimise ja otsustanud elada. Sa ei arutle enam selle üle, kus sa viie aasta pärast võiksid olla. Sest kes tegelikult nendele küsimustele vastust teab? Mitte keegi. On hea teada, kuidas sinu hobid või karjäär või suhe võiks veelgi paremaks areneda, kuid defineerida tulevikku on ebavajalik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles