Kevadise moenädala lavale naaseb kodumaisete disainerite multibränd-etendus

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Design House.
Tallinn Design House. Foto: Cuore Agency

Tallinn Design House tuleb juba teist korda Tallinn Fashion Weekile multibränd moeetendusega. Sel korral võib aga lavalaudadel tutvuda uute brändide ja kevadiselt värskete kollektsioonidega.

Aasta tagasi tuli Tallinn Design House moenädalale suure elevusega, tuues moepubliku ette multibränd-sõu. Vastukajad uue lähenemisviisiga moeetendusele olid elavad ning mitme järgneva kuu jooksul tulid inimesed Tallinn Design House'i just kevadise moenädala laval nähtud rõivaid ja aksessuaare otsima. «Eesti disainerite looming on omavahel hõlpsasti kombineeritav ja kantav nii igapäevaselt kui pidulikumatel hetkedel. Soovime ka sel kevadel näidata uusi brände ja põnevat stilistikat 13 moelaval ülesastuva disaineri loomingust,» kommenteerib Tallinn Design House'i juhataja Anu Lõhmus.

Tallinn Design House
Tallinn Design House Foto: Cuore Agency

Tallinn Design House'i multibränd moeetendusel on rõivabrändidest esindatud Triinu Pungits, Liisa Soolepp, Woom, Raili Nõlvak, Vill Vill, Castlebird & Rose ning Pohjanheimo. Aksessuaaride ja ehetega täiendavad komplekte Biut, Miurio, FRONT, Jukocute ja MJU, jalatsid pärinevad aga kodumaiselt tootjalt Samelin.

Tallinn Design House
Tallinn Design House Foto: Cuore Agency
Tallinn Design House
Tallinn Design House Foto: Cuore Agency

Tallinn Design House on Loomeinkubaatori poolt ellu kutsutud suurima valikuga esindusruum, mille fookuseks on Eesti disainiparemiku professionaalne esitlemine kohalikele disainisõpradele ja välispublikule. Ühisturundus- ja ekspordiplatvormi eesmärk on edukate brändide kasvu toetamine ning nende viimine välisturgudele.

Tallinn Design House
Tallinn Design House Foto: Cuore Agency

Tallinn Design House'i etendus leiab kevadise Tallinn Fashion Weeki raames aset neljapäeval, 21. märtsil kell 19.30 Kultuurikatlas. TFW piletid on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles