Maailma seksikaim mees õpetab: just neid asju tuleb ideaalse eneka jaoks silmas pidada

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idris Elba novembris
Idris Elba novembris Foto: HANNIBAL HANSCHKE / REUTERS/Scanpix

Paljudele meist meeldib selvefotograafia ning meil on välja kujunenud omad nipid, kuidas saada parimad pildid. Kuid ei tasu arvata, et ka mehed - ning seksikad ja kuulsad mehed - sellest moodsast trendist puutumata oleks.

Idris Elba valiti novembris maailma seksikaimaks meheks. MSN vahendab, et hiljaaegu jagas näitleja häid nõuandeid, kuidas teha hea selfie kohtinguprofiili või ühismeedia konto tarbeks.

Elba viitas Ben Stilleri filmist «Zoolander» pärit näoilmele Blue Steel: «Üks kulm kõrgemal kui teine, kissita kergelt silmi ja naerata natuke - see mõjub alati,» ütles Idris saatejuhile Will Manningule.

«Ja sul on vaja enesekindlust, palju enesekindlust,» jätkas ta.

Näitleja rääkis ka, et noorena polnud ta just kõige lahedam laps. «Ma olin väga pikk ja kõhn,» meenutas ta. «Ja mu nimi oli Idrissa Akuna Elba, okei? Mu kallal nokiti. Kuid niipea, kui mul õnnestus vuntsid kasvatada, sai minust kõige lahedam kutt. Kasvatasin vuntsid, treenisin lihased - hullumaja.»

Ka elu kohta on Idrisel head nõu jagada: «Elu ei peaks seisnema selles, et me mõtleme selle üle, mida me oleksime pidanud tegema. Ma usun, et kõik peaksid järgima filosoofiat, et homset ei luba meile keegi, seega tasub tänasele panustada. Tee seda, mis su südame õnnelikuks teeb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles