Milline lõhn muudab su vastupandamatuks?

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui ka sina oled luksusparfüümide usku, tutvu uue butiigiga Quintessence Haute Parfumerie T1 Mallis.

Parfüümipoest T1 Malli teisel korrusel tulvab juba kaugele fuajeesse erinevate lõhnade külluslik kvintessents. 

«Brut,» noogutab šarmantne härrasmees oma peaga cava-kandiku vasakule poole ja «sweet» paremale — lisaks gurmaanide lõhnameeltele turgutatakse avaõhtul ka maitsemeeli. 

«Poe avamise idee sai alguse soovist pakkuda nii naistele kui ka meestele kvaliteetseid, naturaalsete koostisosadega käsitööparfüüme väikestelt parfüümimajadelt,» ütleb Hedi Leego Mirabella Grupp OÜst. 

«Quintessence tähendab täiuslikku kvaliteedi ja seisuse näitajat. Selle kriteeriumi alusel on valitud butiiki kõik parfüümid. Quintessence Baltikumi esindaja ja lõhnagurmaan Arthur Vasilevskij tahab tuua inimesteni midagi haruldast, väärtuslikku, unikaalset. Seda midagi, mida on raske leida. Sellepärast leiabki butiigist vaid kõige haruldasemaid lõhnaelamusi,» kommenteerib Hedi Leego. 

Üks õhtujuhte, Reet Härmat küsib Arthur Vasilevskijlt, milline lõhn tuleks valida, kui tekib tahtmine vastassugupoolt ligi tõmmata. Vasilevskij ei mõtle pikalt ja ulatab Reedule Moresque'i puiduse ja vürtsika parfüümi «Aristoqrat», mis nagu kõik ülejäänudki lõhnad selles poes sobivad nii meestele kui naistele. 

«Nišiparfüüm on inimesele, kes soovib eristuda ja rõhutada enda isikupära. Tegemist on lõhnadega, mis ei ole mõeldud masside hullutamiseks, vaid peavad rahuldust pakkuma ka loojatele endile. Tõeline lõhnagurmaan oskab hinnata parimate meistrite loomingut ja mõistab, mis on lõhnamaailma crème de la crème. Põnev on teada ka seda, et nišiparfüümide loomise taga ei ole turu-uuringud, vaid huvitav ajalugu, eksootilised paigad, unistuste reisid ja kaunid kunstid,» lisab Hedi Leego. 

Butiigi Quintessence Haute Parfumerie leiab T1 Mall keskuse teiselt korruselt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles