Mammu Couture esitleb pariisilikult jõulisi naisi

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mammu Couture.
Mammu Couture. Foto: Riina Vaikmaa

Sõbranna tutvustab sulle järjest Tallinn Fashion Weekil osalevate disainerite kollektsioone ja eksklusiivseid moefotosid. Mammu Couture on üks isepäiseid nähtusi Eesti moekaardil. Tema lopsakad tüllivolangidest kleidid ja 50ndate hõngulised siluetid eristavad brändi põhjamaisest minimalismist ja ettevaatlikusest.

Mammu Couture'i kevadsuvise kollektsiooni esimene osa toob lavale pariisilikult arrogantse ja jõulise naise. Sellest kollektsioonist leiab pea iga naine endale kevadeks outfiti, millega tänaval tähelepanu köita.

Mammu Couture.
Mammu Couture. Foto: Riina Vaikmaa

Etenduse teine osa on aga pehmem, värvilisem ja lendlevam. Pastelsetes toonides kleitide assortii pakub kleite lõpetajatele, tulevastele pruutidele ning maksikletide armastajatele. Brändile signatuuriks saanud muinasjutulised kangad, volangid, tikandid ja sametised detailid on nähtavad ka tänavuses kollektsioonis.

Mammu Couture.
Mammu Couture. Foto: Riina Vaikmaa

Mammu Couture astub kevadise Tallinn Fashion Weeki raames lavale 23. märtsil kell 21.00 Tartus hotellis Lydia. TFW piletid on saadaval Piletilevis ja üritusel kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles