Hertsoginna sõbrannad räägivad Meghani suhtest jumalaga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tolga Akmen / PA Wire / PA Images / Scanpix

Meghani parimad sõbrannad astusid hertsoginna kaitseks välja.

Hiljuti andsid Meghan Markle'i parimad sõbrannad anonüümselt ajakirjale People paljastava intervjuu, et hertsoginnat puudutavad kuulujutud ümber lükata.

Üks sõbrannadest paljastas, et Meghan on väga usklik inimene ja palvetab regulaarselt. «Meg on väga usklik. Me palvetame koos palju. Me mediteerime. Tal on olnud ja on ka praegu väga lähedane suhe jumalaga,» rääkis üks sõbrannadest. «Meil on sellegipoolest võimalus olla modernne naine ja elada kaasa feminismile, olla tugev ema ja tugev abikaasa, kuid samal ajal mõista, et meie suhe jumalaga on väga tõsine,» lisas ta.

Sõbranna lükkas ümber ka kuulujutu, et väidetavalt nõudis Meghan enne pulmi St. George's Chapelis õhu värskendamist. «Ma ei suuda ette kujutada midagi rohkem naeruväärset. Kui inimesed teaksid, kui usklik ta on ja kui tõsiselt ja suure austusega ta oma suhet jumalaga võtab, ei küsiks ta kunagi midagi sellist,» selgitas ta.

Allikas: Cosmopolitan

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles