5 asja, mida paarid ei tohiks kunagi sotsiaalmeediasse postitada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Périg MORISSE / PantherMedia / Scanpix

Armastus on imeline ja eriti siis, kui see on värske, tekib paaridel vahel soov seda kõigile näidata. Muidugi ei pea oma suhet sotsiaalmeedias varjama, kuid selle eksponeerimisega annab ka kergesti üle piiri minna.

Avalik armastuse kuulutamine

Isegi kui sa oled tõesti andekas luuletaja, ei ole sotsiaalmeedias armastuse avaldamine eriti maitsekas. Veebikeskkonnas kõlavad suured sõnad pigem tühjalt ja kohatult, kirjutab Pure Wow. Kui tahad oma partnerile siiralt tundeid avaldada, tee seda kahekesi olles ja ilma laike kogumata.

Kuvatõmmised teie omavahelistest vestlustest

Olgu selleks siis taaskord sõnum armastuse avaldamisega või mõni sisenali, mida vaid teie mõistate – sotsiaalmeedia ei ole see koht, kus oma erasõnumeid teistega jagada. Sinu endised kolleegid tõesti ei taha teada, milliste hellitusnimedega sa oma voodipartnerit kutsud.

Passiivagressiivsed etteheited elukaaslasele

Eriti piinlik on teistel siis, kui nad peavad avalikus internetikeskkonnas lugema teievaheliste tülide ja nagelemiste kohta. Jäta oma tülid koduseinte vahele.

Lõputu hulk pilte teist kahest

Üks pilt on armas. Kaks on veel okei. Kümme pilti nädalas on selgelt üle piiri. Säästa oma sõpru ja tuttavaid spämmist, mille tõttu nad võivad sind ära blokeerida.

Voodiselfid

Kõige ebamugavamalt tunnevad su tuttavad end siis, kui leivad oma ekraanilt foto, kus te voodis teineteise kaisus poseerite. Usu, mitte keegi ei taha seda näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles