Üle piiri läinud fänn? Lauljatar lasi endale Harry Stylesi pildi näo peale tätoveerida

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti laulja Harry Styles
Briti laulja Harry Styles Foto: TOLGA AKMEN / AFP / SCANPIX

«Ma olen suur Harry fänn ja ma ei karda seda välja näidata ning ausalt öeldes, ma ei oskagi asju teha poolenisti,» ütles lauljatar Kelsy Karter, kes lasi endale põse peale Harry Stylesi näo tätoveerida.

Sotsiaalmeedia kihab uudisest ja paljud fännid ei suuda uskuda, et noor Uus-Meremaalt pärit ja Austraalias kasvanud lauljatar tätoveeringu tõepoolest teha lasi.

Kelsyl tuli sel nädalal välja ka uus singel, mis kannab nime «Harry», loomulikult Harry Styles'ist inspireeritult.

Tätoveeringu autoriks on hinnatud Romeo Lacoste, kes on varasemalt tätoveerinud selliseid staare nagu Kendrick Lamar, Swae Lee, Jason Charles ja Justin Bieber. 

See aga ei tähenda, et teised tätoveerimiskunstnikud tema tööd ei kritiseeriks. «See on ausalt öeldes väga šokeeriv. See on väga kehvasti teostatud ja väga ebasobivas kohas,» kommenteeris Londonis tegutsev tätoveerimiskunstnik Miles Chaperlin.

Mees rääkis, et kui temal palutakse tätoveering teha näole, annab ta klientidele tavaliselt kuus kuud mõtlemisaega, et oma otsuses veenduda. Hoolimata ühiskonna aktsepteerivast suhtumisest tätoveeringutesse, ei ole tindipilt põsel tema meelest eriti normaalne, vahendab BBC News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mama, look what i made me do

A post shared by Kelsy Karter (@kelsykarter) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles