Ain-Villu Parvet: naisel pole mehelt seksi saamine kunagi probleem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain-Villu Parvet oma raamatu esitlusel.
Ain-Villu Parvet oma raamatu esitlusel. Foto: SCANPIX

Naistele meeste kodustamise käsiraamatu pealkirjaga «Seks, vein ja kutsikad» kirjutanud Ain-Villu Parveti sõnul pole naisel mehelt seksi saamine kunagi probleem, kuid suhtesse jõudmine on kordades keerukam, kirjutas Õhtuleht.

«Siin piisab naisel ka ühest arvestatavast veast, et mees hakkaks kartma ning suhtesse meelitamise võimalused on väga väiksed,» märkis Parvet.

Saatuslikuks veaks võib tema sõnul saada liiga varakult surve avaldamine, näiteks telefoni helisedes pärimine, kes see on; samuti liiga vara (esimesena) oma tunnete avaldamine, mis mehed ära hirmutab.

Ka võib naine oma võimalused ära rikkuda, jättes endast näiteks kullakaevaja mulje.

Kõige levinum eksimus suhtesse meelitamisel on aga Parveti sõnul klammerdumine: mehe huvi languse garanteerivat see, kui tema sõnumitele samal minutil vastata, tema kõnedele vastamiseks oma pooleliolevaid kõnesid katkestada, temaga välja sööma minekuks alati valmis olla ning lisaks veel ise aktiivselt helistada, sõnumeid saata ja kirjutada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles