Mida teha, kui su partner on ebakindel?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Ebakindlust tuleb ette igal inimesel. Aga kui probleem on tõsisem, mida siis teha?

Kui sa oled suhtes, on justkui sinu kohustuseks partnerit teha, mis sinu võimuses.

Suhteekspert April Masini soovitab oma partneriga sellest rääkida, kuid ettevaatlikult. Kui näed, et su partneril on keeruline aktsepteerida komplimente, küsi, kas see on nii ning palu täpsustada. April soovitab taandada jutuajamine tunnete tasandile, öeldes, et sind teeb kurvaks, kui ta su komplimente eemale tõukab. «Su paariline ehk ei taipagi seda ning see on talle hea informatsioon,» sõnab ta.

Päeva lõpuks on vaid käputäis meetode, kuidas saad kellelgi teisel enda ebakindlust ületada, kirjutab EliteDaily. Küll aga ei tohiks sa ise end süüdi tunda, kui sul ei õnnestu teda sellest välja tuua. Proovige sellest koos üle saada ning kinnita kaaslasele, et ta on armastatud ja hinnatud. Samas hoia meeles, et sa pead ka ise enda eest hoolitsema ega tohi end unarusse jätta pidevalt teist päästa püüdes. Sa väärid võrdset suhet, et ka sinu eest aeg-ajalt hoolt kantakse. Ära karda talle seda öelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles