Üllatav tegevus, mis muudab teie suhte tugevamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Tuleb välja, et üksteise tögamine on õnneliku suhte alus.

Kohtinguekspert Laurel House paneb südamele, et on oluline leida endale sarnase huumorimeelega partner. «Tee kindlaks, et mitte ainult teie iseloomud ei sobi, vaid ka teie huumorimeel on sarnane - niimoodi ei saa keegi haiget, ei solvu, ega muutu kaitsvaks,» selgitab ta.

Teineteise tögamise eesmärk ei ole mitte üksteisele haiget teha, vaid hoopis lõbutseda. «Kui viskate üksteise veidruste üle nalja, toote välja väikesed ja mõnikord peidus olevad tunnused. Tavaliselt kipuvad need olema asjad, mida teineteise puhul kõige rohkem armastatakse,» sõnab House.

Üksteise sõbralik tögamine on midagi, mis ühendab ainult teid kahte. See on justkui teievaheline nali, mida teised ei pruugi mõista, kuid millega annad kaaslasele mõista, et armastad teda sellisena, nagu ta on. «Kui küsid tögajalt, mis neile partneri puhul kõige rohkem meeldib, on suur võimalus, et vastuseks on sama asi, mille üle nalja visatakse,» selgitab House.

Allikas: Cosmopolitan

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles