Universaalsed riietumise õppetunnid, mida peaks meeles pidama iga naine

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elite Daily moekirjutaja Stephanie Montes jagab riietumise õppetunde, mis talle nädala jooksul New Yorgis elades selgeks said.

Õppetund number 1: vali hooajalisi esemeid targalt

Kui sõidad suusapuhkusele või lähed karmides tingimustes matkama ja need ei ole sinu tavapärased hobid, tasub enne varustuse ja sobilike riiete ostmist kaaluda sõbralt laenamise või rentimise varianti. Kui tahad siiski enda asju, kaalu taaskasutust.

Stephanie toob näite, et tema kui Los Angelese tüdruk, vajas talvisesse New Yorki reisimiseks sooja jopet, kuid selle ostmine üheks korraks tundus tobe. Kuna sõpradelt jopet laenata ei õnnestunud, valis ta lõpuks taaskasutusest ostetud variandi.

Õppetund number 2: ära lase oma ebakindlusel võitu saada

Kui oled harjunud kõrgetel kontsadel käima, tasub reisile minnes eelistada siiski madalaid jalanõusid. Kui arvad, et oled ilma kontsadeta liiga lühike, ei tasu sellest probleemi teha. Uut linna on lihtsalt palju mugavam avastada, kui kannad näiteks tosse või tenniseid.

Stephanie räägib, et oma lühikese kasvu tõttu kannab ta Los Angeleses peaaegu iga päev kontsi, aga see pole probleem, sest enamasti liigub ta autoga. New Yorgi reisi alguses tundis ta ennast madalate jalanõudega peeglist vaadates küll ebakindlalt, kuid nädala möödudes sai sellest võitu ja avastas, kui mugavad on tennised.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanie Montes (@stephanie_montes) on

Õppetund number 3: investeeri ühte pilkupüüdvasse esemesse, mida saad kanda kordi ja kordi

Kui sul on olemas kvaliteetne ja pilkupüüdev riideese, saad selle abil alati oma riietuse säravaks muuta ja komplekti selle ümber ehitada. Kvaliteetne ese lubab endaga kombineerida tavalisi basic-esemeid ja niimoodi on sul alati midagi, mida selga panna.

Õppetund number 4: riietumine võiks olla tore mäng

Kui sul ei ole parasjagu kiire, on tore võtta aega ja ennast korralikult sättida. Võib-olla märkasid kuskil filmis ägedat soengut või oled alati armastanud Audrey Hepburni stiili? Miks mitte proovida neid järele teha? Riietus mõjutab meie enesetunnet palju rohkem, kui arvatagi oskame.

Stephanie tundis New Yorgis, et tahab katsetada legendaarset Audrey Hepburni väljanägemist filmist «Hommikueine Tiffany juures» ja oma erilisuse tõttu, sai sellest tema lemmikkomplekt kogu reisi jooksul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanie Montes (@stephanie_montes) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles