Texases sündis ligi seitse kilogrammi kaaluv poisslaps

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leung Cho Pan / PantherMedia / Scanpix

Texases sündinud Ali Medlock kaalus sünnihetkel 6.7 kilogrammi, olles tavapärasest vastsündinust kaks korda raskem. Nii suur last pole Arlington Memorial haiglas varem ilmale aidatud.

Ali suurus ei tulnud vanematele täieliku üllatusena, sest nende vanem tütar Annabelle oli samuti üsna suur laps, kaaludes sündimise hetkel 4.37 kilogrammi. Oma esimese nädala veetis Ali kuvöösis, aga nüüd on tema tervis juba palju parem.

Ali ema Jennifer polnud kindel, et ta isegi ühe lapse saab, rääkimata kahest. Naisel on polütsüstiliste munasarjade sündroom, mistõttu on tema jaoks laste saamine raskendatud.

Annabelle sündis tänu sellele, et naine sai viljakusravi. Naisel oli plaanis seda uuesti alustada, kuid siis sai paar teada, et nad juba ootavad teist last.

Inimesed spekuleerivad Ali suurusest lähtuvalt tema tuleviku üle. Paljud pakuvad, et ta hakkab mängima Ameerika jalgpalli, kirjutab Msn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles