Uskumatu soengumuutus: pruunist halliks ja ilusaks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

California kolorist Jack Martin jagas Instagramis fotot oma kliendi imelisest soengumuutusest, mis lööb internetis laineid. Kui paljud naised püüavad oma halle juukseid värviga peita, siis see on tõestus, et kaunis hall pea näeb oluliselt parem välja kui kodus värvitud brünetid juuksed.

Jack Martini sõnul sõitis klient tema juurde 120 km kauguselt, et saada täpselt õige juuksevärvitoon, mis sobiks sajaprotsendiliselt tema väljakasvanud loomulike juuksejuurtega. Seni oli ta kodus ise oma juukseid värvinud tavalise poest ostetud pruuni juuksevärviga ning soovis sellest lõplikult loobuda.

Juuste värvimise protsess võttis kokku 9 tundi. Esialgu tegi kolorist kaks värvieemalduse protseduuri, kuni naise juuksed olid saavutanud vasekarva heleda tooni. Vaata juuste vahepealse värvi pilti siit.

Seejärel blondeeris Martin kliendi juuste vasekarva osa seni, kuni need muutusid kahvatukollaseks. Pärast juuste loputamist tuli neid veel eeltoonida, et kollakast alatoonist lahti saada. Alles siis sai ta pärast juuste veelkordset loputamist ja kuivatamist hakata neid halliks värvima.

Pärast pikka värvitööd pesu kolorist kliendi pea puhtaks nagu tavaliselt ning lõikas talle kauni soengu. Tulemus on tõesti ilus, ent ka kallis. Yahoo küsis koloristilt, kui palju selline muutus maksma võiks minna, kuid Jack Martin ei soostunud seda avalikult välja ütlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles