Unustamatu 2018: millega jääb meelde aasta 2018?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

Juba mitu aastat on Kanal 2s heaks traditsiooniks saanud ka aasta kokkuvõtete tegemine. Nii ka tänavu, kui vahetult enne jõululaupäeva, 23. detsembril kell 20.10 jõuab Kanal 2 ekraanile suur erisaade «Unustamatu 2018», mis võtab kokku 2018. aasta tähelepanuväärsemad sündmused, meeldejäävamad hetked ja erakordsed inimesed.

Eesti Vabariigi juubeliaasta pakkus pöördelisi sündmuseid poliitikas, andis võimaluse elada taaskord kaasa taliolümpiamängudele ja jalgpalli maailmameistrivõistlustele ning lennutas kõikide inimeste teadvusesse räppar Nublu.

Saatejuht Madis Kimmeli juhtimisel antakse kirju ülevaade lõppeva aasta unustamatutest hetkedest ja inimestest, ilust ja valust nii meil kodusel Eestimaal kui ka piiride taga. See on saade, mis teeb tiiru peale tervele aastale, kuhu on mahtunud nii uskumatuid edulugusid kui ka suuri põrumisi, poliitilisi raputusi, uute staaride sündi ja legendide lahkumisi.

Suur kokkuvõtlik erisaade «Unustamatu 2018» on Kanal 2 eetris täna kell 20.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles