Pokkerimängijad toetavad erilise üritusega vähihaigeid

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Reedel, 21. detsembril korraldab Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon (ETPF) Tallinnas heategevusliku pokkeriturniiri, mille auhinnafondist pool annetatakse vähiravifondile Kingitud Elu. Olympic Park kasiinos toimuvale üritusele pääseb osalema 80 pokkerisõpra.

ETPF-i juhatuse liikme Tanel Reisi sõnul ühendab turniiripokker Eestis tuhandeid inimesi. «Tegemist on ainulaadse mõtte- ja seltskonnamängu, mida võib harrastada sisuliselt iga täisealine ning just seetõttu kohtuvad laudades paljud erinevad inimesed erinevatelt elualadelt. Kuigi võistlussituatsioonis paistavad pokkerimängijad üksteise vastu armutud, ollakse tegelikult vägagi ühtehoidvad ja heatahtlikud,» märkis Reisi.

Eesti pokkerimängijad on korraldanud heategevuslikke aktsioone juba aastaid ning eranditult kõiki seniseid üritusi on iseloomustanud nii suur osalejate arv kui ka mängijate siiras soov abivajajatele käsi ulatada. «Näiteks mullu kogusime 2730 eurot Koeru Perekodust elluastuvate noorte toetuseks ning toona võttis heategevuslikust pokkeriturniirist osa koguni 89 mängijat,» lisas Reisi. «Mõistagi peab ka mängijatel lõbus olema! Eelkõige usun aga seda, et võimalus otseselt mõne inimese elukvaliteeti parandada tekitab kõikides turniiril osalevates Eesti pokkerimängijates hea jõuluemotsiooni.»

3000-punktilise algstäkiga turniiril osalemine maksab 22 eurot, lisaks on võimalik osta juurde piiramatus koguses mängupunkte kursiga 10 eurot = 1500 punkti. Pool auhinnafondist jaguneb parimate mängijate vahel, teine pool annetatakse aga heategevuseks.

Sihtasutus Hille Tänavsuu Vähiravifond «Kingitud Elu» on eraalgatuslik vähiravi toetusfond, mis aitab inimestel soetada hädavajalikke kaasaegseid ravimeid või saada raviprotseduure. Sel viisil antakse abivajajatele võimalus kauem elada või koguni täielikult terveneda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles