Pildid: ebatavaline bikiinitrend jõuab Austraaliast suveks ka meie randadesse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
View this post on Instagram

Black Friday sale: buy 1 sale item, get 1 sale item FREE

A post shared by Heartland & Baulch (@heartlandandbaulch) on

Sel ajal kui meie külmetame ja end õue minekuks soojalt sisse pakime, on teisel pool maakera suvi ja bikiinide kandmise aeg. Austraalia naised on avastanud uue ootamatu mooduse, kuidas päevitusriideid kanda ning sellest on saanud trend, mis Instagramis hoogsalt maid vallutab.

Austraalia moemõjutajad on hakanud kandma oma bikiinide ülaosa tagurpidi, nii et piha ümber käiv pael jookseb hoopis kaela tagant, edastab Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heartland & Baulch (@heartlandandbaulch) on

Kuna selle tulemuseks on väga ainulaadne välimus, on trend tekitanud naistes palju huvi ja see on levinud ka Austraaliast edasi teiste Instagrami staaride fotogaleriidesse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V A L E R I A (@valeria.rey) on

Esialgu võib jääda mulje, et naised kannavad mingit uut stiili ujumisrõivaid. Tegelikult on neil vaid bikiinide rinnahoidja tagurpidi seljas ja seetõttu on rinnad rohkem paljastatud, kui me oleme harjunud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Fradegrada (@valentinafradegradapage) on

Kes soovib selle trendiga kaasa minna, ei pea sugugi uusi bikiine ostma. Nagu erinevad modellid on näidanud, saab tagurpidi kanda väga erineva lõikega bikiinitoppe. Proovi järele!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Jamora (@sofiajamora) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles