Täna kirjutab Taimetark, mis imevili on mandel ning miks see kasulik on. Aga proovi ka Taimetarga retsepti!
Retsept: proovi Taimetarga martsipanimaiust!
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- Kooritud jahvatatud mandlid või u 300-400 g mandlijahu
- 1dl mett või agaavisiirupit
- u 3 dl vett
- u 1/2 dl täisterajahu
- maitseks tilk mõrumandliõli või looduslikku vanillipulbrit
Valmistamine:
Külma veega segada täisterajahu ja keeta puder. Väheses vees leotada mesi ja maitseained, segada pudrusse. Puder segada mandlijahusse. Maitse järgi lisada veel mett või näiteks agaavisiirupit.
Segust saab veeretada väikesi pallikesi või pulgakesi.