Soome neiu kogub fänne rabavate punutiste ja meigimuutustega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soomlanna Sonja Kataja on kogunud Instagramis fänne tänu väga vingete punutistele, millega iga naine hakkama ei saa. Patsipunumist ja meikimist on Sonja õppinud täitsa omal käel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja (@sj_hair) on

Mõned aastad tagasi elas Sonja välismaal ja tema korterinaabril oli sageli kombeks teistele tüdrukutele patse punuda. Mõistes, et ta ei saa oma «isiklikku stilisti» igale poole kaasa võtta, otsustas Sonja ka ise punumise ära õppida. Alustuseks võttis ta ette tavalise punupatsi ja Prantsuse patsi (kalasaba), seejärel Hollandi patsi ehk tagurpidi prantslase, edastab Ink Tank.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja (@sj_hair) on

Lemmikpatse on Sonjal palju, aga kui tal on kiire, teeb ta endale ruttu nöörpatsi, mis on tema sõnul palju lihtsam, kui see välja näeb. «Kui mul on väga palju aega, siis mulle tõesti meeldib kalasaba punuda,» räägib ta. «See on väga ilus ja lihtne pats, aga see võtab väga palju aega. Eriti kui sul on nii pikad juuksed nagu mul ja sa teed seda väikeste salkudega.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja (@sj_hair) on

Soengute kõrval tekkis Sonjal huvi ka meigi vastu ning kuna ta tegeles kooli ajal kunstiga, vahetas vaid lõuendi näo vastu. «Meigi juures vaimustab mind see, kuidas sellega saab kogu välimust muuta. See on mõnes mõttes nagu rollimäng,» usub ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja (@sj_hair) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles